Hem Okategoriserade Redaktören reflekterar: Välregisserad Linotol-dag

Redaktören reflekterar: Välregisserad Linotol-dag

Redaktören reflekterar

I onsdags var jag på Linotoldagen i Stockholm. Linotol fyller 90 år och drar ut på turné i fem städer. Det är modigt. Det ligger mycket jobb bakom såna arrangemang.

Det mesta var intressant och välregisserat. Tror marknadschef Pether Skoglund drillat sina mannar lite extra. Manuskorten i rätt ordning och trudelutter när de kom fram.

På plats för att presentera Sveriges Byggindustriers konjunkturrapport var prognoschef Johan Deremar. Rapporten var rykande färsk och hade släppts direkt på morgonen. Sånt gillar vi journalister. Och inte var det jättedystert heller. Bygginvesteringarna spås minska med två procent år 2020 jämfört med i år. Det klarar vi.

Träffade Michael Lalle Larsson, 51-procentig ägare till Linotol, som sen i somras är tillbaka som vd. Han har försökt komma loss och kommer försöka igen. Men just nu har han inget val. Så kan det bli.

Från ingenstans kom det upp ett hur hett uppslag till en artikel som helst. Det kan jag inte berätta mer om nu, men jag kan berätta att Belstroj är nya medlemmar i Betongklubben. Det är hur kul som helst…