Hem Okategoriserade Ny vd för Contractor Skellefteå

Ny vd för Contractor Skellefteå

Kurt Nyström
Kurt Nyström blir ny vd på Contractor. Fotograf: Jonas Westling.

Efter närmare 30 år på NCC blir Kurt Nyström vd på Contractor Skellefteå vid årsskiftet. Han kommer närmast från en tjänst som produktionschef.

– Kurt har lång erfarenhet och stor kunskap inom framför allt platsbyggd betong och stora bostadsprojekt. Det gör att han kommer att bli oerhört värdefull för vår fortsatta utveckling i Skellefteå. Dessutom brinner han för människor och är väldigt bra på att bygga laganda. Med sitt starka driv och lokala engagemang passar han perfekt in i vår företagskultur, säger Contractors koncernchef Fredrik Andersson.

Kurt Nyström själv upplever läget i Skellefteås byggbransch som lite avvaktande, i väntan på ett högtryck:

– Jag tänker att vi befinner oss mitt i stormens öga just nu, där det är lite stiltje innan det brakar loss och tar fart. Northvolts etablering kommer att vara viktig, men det händer så mycket mer som gör att byggandet lär ta fart. Det kommer inom kort att finnas alldeles för lite bostäder här i Skellefteå och med fler människor följer även behov av att bygga ut andra samhällsfunktioner. Vi på Contractor både vill och kan vara med och göra den utvecklingen möjlig.