Hem Betonggalan Klotterplanket från Betonggalan

Klotterplanket från Betonggalan

Redaktören reflekterar

Jag vet att ni ledsnat på att höra om Betonggalan. Eller? Själv är jag mitt i efterarbetet och följer upp alla kontakter jag fått. Och så läser jag enkäten. Det är alltid spännande. Man lär sig med åren vad som är konstruktivt och vad som inte är det.

Framförallt vill jag tacka för alla spontana mejl jag fått med tack. Jag tänkte den här bloggen får bli ett klotterplank med lite citat. Jag bryter säkert mot GDPR, men jag är beredd på några månader på vatten och bröd. Trevlig helg!

Jag får säga att jag tycker Betonggalan är fantastisk och det är otroligt kul att den är så seriöst framställd, samtidigt som det är en skön och festlig stämning. Det är väldigt kul att vi studenter får en chans att komma och utvidga vårt kontaktnät och upptäcka företag som vi annars inte känt till. Jag vill också hälsa Roger att han gjort ett jäkligt bra jobb igår! Sjukt snyggt och starkt jobbat och jäkligt bra energi på scen!
/Okänd student

Stort tack för en trevlig kväll på Betonggalan. Men framför allt: tack för en mycket underhållande prisutdelning. Du har stand up-kvaliteter!
/Anders Carlén, chefredaktör Byggindustrin/Fastighetsnytt

Hallå Roger och tusen tack för ett fantastiskt event! Det var tveklöst ett av de bästa branschgalorna jag varit på. Och det säger jag inte för att jag vann (haha) utan för underhållningen, alla utställarna och er storm trooper-dans som var i en klass för sig.
/Amanda Borneke, CS Riv&håltagning, vinnare Årets Miljöpris

Det var suveränt och det var tack vare dig!
/Mattias Goldmann, hållbarhetschef Sweco, prisutdelare Årets Miljöpris

Hann inte tacka dig på galan Roger, så jag gör det nu. Sååå kul vi hade med alla stormtroopers i branschen!
/Elisabet Näslund, presschef Sveriges Arkitekter

Tack för en grym Betonggala! Det var mycket roligt och vi fick väldigt bra med besökare under kvällen!
/Julia Grötting, Trimble

Jag vill bara tacka för i torsdags och vilken fantastiskt snyggt genomförd gala! Jag och min kollega var båda lika imponerade av upplägget och proffsigheten i det hela. Och stort grattis till 10-års jubileet! Jag hoppas att du känner dig supernöjd!
/Kristina Pedersen, Dansk Teknologisk Institut

Vilken resa!!! Fantastiskt Roger, hatten av!
/Monica von Schmalensee, White, prisutdelare Ung&Tung

Tack och grattis till ett fantastiskt event! Minimässan var verkligen kul med många bra inslag, skönt när folk bara slappnar av och skrattar. Och du har ju utvecklats till en ren stå-uppare! En mycket lyckad kväll!
/Urban Månsson, vd, Svensk Byggtjänst

Stort Grattis till årets Betonggala! Så proffsigt! Så stort! Så bra! Vilket engagemang från sponsorer och deltagare, och vilken utveckling det har varit från dina första galor på Berns.
/Staffan Hjärtström

Du får säkert en massa tack, men jag känner mig tvungen skicka ett jag också. Det var en så trevlig tillställning igår att jag kommer komma ihåg den, vilket man verkligen inte kan säga om de flesta andra liknande! Din entusiasm och engagemang smittar av sig! Stort tack!
/Rickard Alinei, Link Arkitektur

Tusen tack för igår! Vilken kväll! Vi i styrelsen vill verkligen tacka för att vi fick vara med mer i år och för att vi fick möjligheten att visa studenterna att vi faktiskt har ett syfte på Betonggalan.
/Ellen Gegerfelt, styrelseledamot, PR-ansvarig, Konglig Samhällsbyggnadssektion KTH

Stort tack för igår och grattis till tio år. Ett imponerande event du skapat.
/Peter Söderberg, projektchef/Event Manager, Nordbygg