Hem Okategoriserade Linotol gjuter nytt åt Rusta

Linotol gjuter nytt åt Rusta

Lager

När Rusta bygger ut centrallagret i Norrköping med ytterligare 69 000 kvadratmeter maskingjuter Linotol 54 000 kvadratmeter pålad platta på mark och 14 000 kvadratmeter entresol. Dessutom gjuts en utomhusplatta på 6000 kvadratmeter.

– Sedan uppdraget vid byggstarten 2014 etapp 1 har Linotol haft förtroendet att utföra gjutningar av samtliga golv och entresoler på Rustas genomförda utbyggnader etapp 2 och 3, säger Elias Edwardsson, projektledare på Linotol.

Rustas verksamhet omfattar idag mer än 150 varuhus i fyra länder och distributionscentralen i Norrköping är navet i logistikkedjan.

– Vi är både stolta och tacksamma över att vara delaktiga i deras fortlöpande satsningar, säger Elias Edwardsson.

Linotols uppdrag gällande utbyggnaden av centrallagret påbörjas i mars 2020 och planeras vara klart i okt-nov.