Hem Okategoriserade Sh Industri förvärvar APJ

Sh Industri förvärvar APJ

SH Bygg
Foto: Rebecka Ell.

Ett avtal som tecknades på nyårsafton innebär att Sh Industri förvärvar samtliga aktier i APJ Betong & anläggningsteknik.

“Med förvärvet kan vi erbjuda våra kunder mer mångsidiga produkter och tjänster, samt möta den efterfrågan som finns i våra allt större projekt” skriver Torbjörn Wennberg, vd på Sh Fastighetsutveckling, i ett pressmeddelande.

Enligt samma pressmeddelande har medarbetarna inom APJ ett mycket högt teknisk kunnande inom betongentreprenader och ger goda förutsättningar att fortsätta leverera branschledande tjänster, vilket har varit en avgörande del i förvärvet. Utvecklingen inom byggbranschen kännetecknas av kortare byggtider och trängre arbetsplatsområden och Sh-koncernens tillväxt ska ske genom bibehållen hög kvalitet och god arbetsmiljö.

Sh Industri är en del av Sh-koncernen som omsätter 1,4 miljarder kr och har 400 anställda. I koncernen ingår bland andra Sh bygg, sten och anläggning. APJ Betong & anläggningsteknik AB omsätter 25 miljoner kr och har ca 15 anställda.