Hem Okategoriserade Här är Finja Betongs nya vd

Här är Finja Betongs nya vd

Bengt Widstrand
Bengt Widstrand. Foto: Finja.

Finja Betong har presenterat en ny vd. Hans namn är Bengt Widstrand och han kommer närmast från en vd-tjänst på BMI Icopal.

– Med sig har han lång erfarenhet av marknads- och försäljningsarbete som kommer passa väl in i vårt fortsatta arbete och vår framtida utveckling, säger Gull-Britt Jonasson, ägare och styrelseordförande för Finja Betong AB.

Finja Betong, som satsar stort på att skapa en grönare och mer hållbar slutprodukt, har investerat i ny teknologi och ökat produktionskapaciteten. De två vindkraftverk som invigdes 2015 producerar dubbelt så mycket grön el som Finja och dess bolag för närvarande använder. Fokus kommer även i fortsättningen att vara hållbarhet och produktutveckling.

– Efter drygt 20 år i takbranschen känns det både rätt och spännande att nu få jobba med övriga väsentliga delar av byggnaden. Jag bär med mig många erfarenheter som jag tror kommer vara till nytta i den nya rollen, samtidigt som jag kommer ta mig an det nya uppdraget med nyfikenhet och glädje, säger Bengt Widstrand som är 53 år och bor utanför Malmö.

Innan tiden på Icopal jobbade han som organisationskonsult och inom IT-sektorn.

– Genom mitt tidigare arbete känner jag många av Finjas kunder och jag vet att Finja är ett välkänt varumärke med medarbetare som är uppskattade i kundledet. Därför känner jag en stor trygghet och tillförsikt i fortsatt framgång och hållbar tillväxt för Finja Betong.