Hem Betongbruden Betongbruden: En snurrig dröm

Betongbruden: En snurrig dröm

Betongbruden

Jag hade sovit dåligt på grund av en mardröm som inte går att förklara på något begripligt sätt, men det viktigast i den var att jag blev invinkad av polisen på väg till jobbet för att diskutera den kommande storgjutningen på Slussen(!).

Vad polisen har med den saken vet jag inte, känslan var att vi diskuterade upplägget av gjutningen, inte eventuella trafikstörningar eller så. Mycket snurrigt, vilket i och för sig är standard i mina drömmar.

Nåja, solen sken och en iskall vind gjorde att man blev rätt pigg ändå. Körde ett gäng vändor till ett bygge i Enskede. Det är alltid lika trevligt att köra dit, bra folk där. Sedan fick jag en lång lossning till minipump och då slog tröttheten till. Få saker är så sövande som en minipump som håller en jämn takt under lång tid. Lyckades hålla mig vaken i alla fall och nån timme senare var det färdiglossat.

Sista lasset blev till Enskede igen och på väg hem därifrån ringer telefonen. Jag får ett synnerligen oväntat besked rörande arbetet och efter att ha spolat bilen så blev det att prata i telefon i ett par timmar med en hel radda folk. Det händer grejer, fortsättning följer!

Åsa “Betongbruden” Karlström