Hem Okategoriserade Klätterservice på Ytskyddsdagarna

Klätterservice på Ytskyddsdagarna

Klätterservice

Klätterservice är ett av de företag som är engagerade i Ytskyddsdagarna i Göteborg den 28-29 januari.

– Många är duktiga på ytskydd. Vi är duktiga där andra inte räcker till, säger Klätterservices vd Anton Torsholm.

Syftet med företagets närvaro på Ytskyddsdagarna är att sprida kunskap kring hur reparbete kan användas för inspektioner och åtgärder på stål- & betongytor. I ett föredrag berättas om rostskyddsmålning på Turning Torso, broinspektioner i norra Sverige och betongarbeten på vattenkraftsdammar m.m.

– Det som våra beställare ser som de största fördelarna med att välja reparbete som metod är förutom flexibilitet, kostnadsbesparingar och säkerhet även miljöaspekter såsom minskade transporter. Reparbete innebär egentligen att vi utför samma arbeten som andra aktörer men vi tar oss dit på annat sätt, säger Alexander Selander, platschef i Östersund.

Ytskyddsdagarna är Nordens största mötesplats för kunskapsspridning och nätverkande när det gäller renovering, ytskydd och förstärkning av utrustningar och konstruktioner i betong och metall. För arrangemanget som äger rum på Quality Hotel 11 står Ytskyddsakademien i samarbete med FROSIO, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Auktoriserade Rostskyddsföretag och Ytskyddsgruppen.