Hem Betongbruden Betongbruden slår “personsämsta”

Betongbruden slår “personsämsta”

Betongbruden

Just nu är det inget vidare, faktiskt. Det är lågsäsong och inte så mycket körningar. Det händer en del som påverkar tillvaron till det sämre så jag är stressad över det.

Stressen påverkar mina spända muskler så att jag har slagit “personsämsta”. Massören som har behandlat mig i ett par år konstaterade att det känns som att jag har betong i musklerna, kanske har mitt betongintresse gått lite överstyr?

Häromdagen gjorde jag i alla fall lite nytta, vi flyttade en del lastbilar till en annan uppställningsplats och jag skjutsade kollegorna tillbaks till sina personbilar. Efter det blev det en sväng på loppis där jag fyndade en betongbil till min yngsta brorson som ska ha kalas tillsammans med sin bror på söndag. Klart grabben ska ha en betongbil!

Hans storebror vet jag inte vad jag ska ge ännu. En enkel väg ur det hela är något Hammarby-relaterat eftersom han är född i en riktig Bajen-familj.

Framöver ser jag fram emot monteringen av “guldbron” på Slussen den 14-16/2. Bron som är 140 meter lång ska förbinda Södermalm och Gamla Stan. Det lär bli ett intressant arbete att se, inget litet projekt direkt! Så vad kan vara bättre än att fira sin födelsedag (Alla hjärtans dag) med att beskåda det?

Åsa “Betongbruden” Karlström