Hem Okategoriserade HeidelbergCement skriver app-avtal

HeidelbergCement skriver app-avtal

CheckProof

HeidelbergCement har skrivit ett avtal med CheckProof, en svensk app för digitala checklistor och ärenderapportering som utvecklats för arbetare i produktionen.

– Det är extra kul att få förtroende från denna stora aktör, säger Håkan Holmgren, vd och grundare för CheckProof.

CheckProof kommer nu att vara en del av HeidelbergCement Groups förbättringsarbete. Koncernen kommer att använda appen främst inom produktion av bergmaterial men även för affärsområdena Asfalt och Betong och i viss utsträckning även inom Cement. CheckProof ska underlätta ett förebyggande underhåll på processanläggningar och en effektivisering av arbetet med kvalitetskontroller, felärenden och datainsamling.

– CheckProof har tillhandahållit en lösning för ärendehantering som är lättanvänd, snabb att implementera och som kompletterar våra digitaliseringsinsatser på ett bra sätt, säger Dr Oliver Patsch, ansvarig för bergmaterial och asfalt inom HeidelbergCement Group, och fortsätter:

– Flexibiliteten gör det möjligt för oss att skräddarsy upplägget efter de specifika behoven i våra täkter samtidigt som vi får strukturen för att kontinuerligt förbättra våra underhållsrutiner.