Hem Teknik Ny teknisk säljare hos Mapei

Ny teknisk säljare hos Mapei

Tommy Pettersson
Tommy Pettersson. Foto: Mapei.

En ny teknisk säljare inom betongrenovering och industrigolv har tillträtt sin tjänst hos Mapei. Han heter Tommy Pettersson och har region mitt och norra Sverige som arbetsfält.

– Jag har över 30 års erfarenhet av att arbeta med härdplaster och betong vilket gör att mina praktiska färdigheter är mycket goda. Jag har drivit företag och vet vad Mapeis kunder vill ha, samt att jag kan vara behjälplig med projektstyrning, så jag är övertygad om att jag blir ett riktig bra komplement till vår avdelning, säger Tommy Pettersson.

Mapeis försäljningschef Anders Kolmodin har stora förhoppningar på förstärkningen:

– Det känns riktigt bra att ha Tommy med sin mångåriga erfarenhet och kompetens ombord hos oss på Mapei. Jag är övertygad om att han kommer bidra till Mapeis utveckling, och öka vår närvaro ytterligare hos kunderna och också skapa möjligheter för ännu fler kunder.