Hem Okategoriserade Finja lanserar grundelement som BIM-objekt

Finja lanserar grundelement som BIM-objekt

Finjas L-element
Finjas L-element är ett av sju grundelement som finns tillgängliga som BIM-objekt.

Finja Betong lanserar nu sina grundelement som BIM-objekt. Därmed finns företagets samtliga sju grundelement tillgängliga för nedladdning.

I BIM-objekten finns produkternas egenskaper inkluderade vilket ger en överblick över vilka möjligheter block, balkar och grundelement kan ge vid nybyggnation av skolor, bostäder, offentliga byggnader m.m. Med hjälp av grunderna skapas enkelt en välisolerad gjuten platta.

Sedan tidigare finns mur- och isolerblock liksom balkar nedladdningsbara från BIMobject och finja.se. BIM står för byggnadsinformationsmodell och all relevant information kan samlas i de digitala modellerna. De kan sedan användas i syfte att visualisera, utföra statisk beräkning, energi- och mängdberäkning och uppförandet av en tidsplan.