Hem Okategoriserade Ny isolerspikpistol från Ergofast

Ny isolerspikpistol från Ergofast

isolerspikpistol

Ergofasts isolerspikpistol EF160HDLi utför infästningen av isolerskivan i ett enda moment, utan borrning och pluggning. Med en ny uppgraderad version ersätter ett tryck tre moment vid isolering av grunder.

– Den nya isolerspikpistolen har förbättrad design på ett flertal punkter. Den har en förnyad design med förstärkt ventilhus, förenklad laddning av gas-patronen samt LED laddningsindikator på batteriet. Dessutom är rekylen mindre, säger Mark Dale, utvecklingsansvarig på Ergofast, i ett pressmeddelande.

EF160HDLi klarar upp till 160 mm isolerhållare och är liksom EF200HDLi-modellen anpassad för flera material och kan förutom betong användas på betonghålsten och tegel. En specialhärdad 52 mm lång 2-stegspin är integrerad i isolerhållaren. För exempelvis lättbetong/Leca används en 100 mm isolerhållare med en förmonterad 120 mm varmgalvad spik som fäster i porösare material.

– Den nya EF160HDLi och den större EF200HDLi är verkliga arbetshästar som gör isolerjobbet lättare, snabbare och säkrares, säger Mark Dale och fortsätter:

— Arbetstemperaturen ligger mellan -10 och +45 grader och den skjuter upp till 8000 spik på en laddning. De här isolerpistolerna är faktiskt riktigt effektiva tidsbesparare.