Hem Okategoriserade Strängbetong nominerat till Håll Nollans pris

Strängbetong nominerat till Håll Nollans pris

Byggarbetsplats

Strängbetong är ett av de tre team som kvalificerat sig till branschinitiativet Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020.

– Det finns inte ett sätt, ett recept som gör att vi skapar säkrare arbetsplatser. Men en nyckel är att få arbetsmiljö och säkerhet att genomsyra allt man gör oavsett om man jobbar på en byggarbetsplats, projekterar eller planerar. Att förstå och också se till att alla drar sitt strå till stacken är ett väldigt viktigt steg, och det har årets finalister gjort, säger Håll Nollans vd Ulrika Dolietis.

Medan de två andra nomineringarna är kopplade till specifika projekt har Strängbetong uppmärksammats av juryn för sitt generella arbetsmiljöarbete. Enligt motiveringen har Strängbetong en ledning som är fast besluten att minska antalet olyckor.

Priset delas ut i samband med Byggforum-konferensen den 31 mars i Stockholm.