Hem Okategoriserade Ny försäljningschef på Betongindustri

Ny försäljningschef på Betongindustri

Malin Björklund
Malin Björklund. Foto: Betongindustri.

Malin Björklund är Betongindustris nya försäljningschef för Stockholm och Uppsala. Hon kommer närmast från Dinair AB där hon var affärsområdeschef.

– Det känns så roligt att vara på plats och få komma igång i min nya roll. Betongindustri är ett framgångsrikt företag som aktivt strävar efter att erbjuda största möjliga nytta för kunden. Vi tar också ansvar för en hållbar utveckling och minskat klimatavtryck. De båda delarna stämmer väl överens med det jag brinner för, säger Malin Björklund.

Malin Björklund har stor erfarenhet från ventilationsbranschen där hon arbetat med bland annat försäljningsutveckling och ledarskap. Hos Betongindustri kommer hon att driva och utveckla försäljningen och kundservicen i sin region i nära samarbete med Betongindustris andra funktioner som pump, transport och produktion.

– Jag vill driva vidare det viktiga arbete som Betongindustri redan påbörjat med att bygga upp nya arbetssätt som stärker våra befintliga samarbeten och skapar nya långsiktiga affärsrelationer. Vi vill erbjuda våra samarbetspartners de mest optimala och kundanpassade digitala lösningarna som förenklar planering, genomförande och administration.

Den nya försäljningschefen ser en stor efterfrågan på miljömässigt hållbara lösningar i byggbranschen och utbildning inom området.

– Vårt klimatförbättrade betongsortiment BIO 1-2-3 finns tillgängligt på marknaden sedan årsskiftet. I kombination med tredjepartsgranskade miljödeklarationer, så kallade EPD:er, som redovisar miljöbelastningen från betongen, blir det nu enklare för byggentreprenören att visa på projektets miljöpåverkan gentemot sin beställare. Målet för oss är att leverera de främsta produkterna och tjänsterna som krävs för ett klimatneutralt byggande.