Hem Okategoriserade Nordbygg skjuts upp till september

Nordbygg skjuts upp till september

Nordbygg

Den 21-24 april skulle Nordbygg ha ägt rum på Stockholmsmässan. Efter regeringens beslut att begränsa allmänna sammankomster har den flyttats fram till i höst.

– Våra utställares och besökares säkerhet är vår högsta prioritet. Vi vill ge mässan bästa förutsättningar att kunna genomföras längre fram och nu arbetar Stockholmsmässan för att flytta hela det gigantiska evenemanget till slutet av september, säger Peter Söderberg, projektchef på Nordbygg.

Nordbygg arrangeras vartannat år och är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen.

– Det handlar om över 800 utställare och runt 50 000 besökare som behöver planera om. Till det all logistik kring boende, transporter, mat, dryck och utrustning för alla dessa människor. Det är många aktörer som påverkas och vi ska göra vårt yttersta för att skadan ska bli så liten som möjligt, säger Peter Söderberg.