Hem Okategoriserade ”Viktigt att alla tar sitt ansvar”

”Viktigt att alla tar sitt ansvar”

Andrew Kristensen
Andrew Kristensen.

På fredagen kom beskedet att Nordbygg flyttas till slutet av september. Regeringens beslut om att begränsa folksamlingar med anledning Corona-viruset har fått Stockholmsmässan att ställa in alla mässor och evenemang med fler än 500 deltagare.

– Vi på Saint-Gobain tycker självklart att det är tråkigt att Nordbygg inte blir av i april. Det är ju en av höjdpunkterna på byggåret där många kontakter knyts, säger Andrew Kristensen, vd för Weber, Saint-Gobain Sweden.

Nordbygg skulle ha ägt rum den 21-24 april med 800 utställare och ett beräknat besökarantal på 50 000. Andrew Kristensen och Weber, Saint-Gobain Sweden ställer sig helt bakom beslutet att ställa in.

– Det är viktigt att alla nu tar sitt ansvar för att minska smittspridningen.