Hem Mixat Ny projektledare på Gröna Pumpar

Ny projektledare på Gröna Pumpar

Tomas Norrstrand på Gröna Pumpar AB
Tomas Norrstrand. Foto: Gröna Pumpar.

Betongentreprenören Gröna Pumpar AB presenterar ett nytt ansikte. Tomas Norrstrand kommer närmast från en tjänst som teknisk chef hos Pålplintar Sverige AB.

– Vi är glada att välkomna Tomas in i vårt gäng. Han kommer att arbeta som tekniskt ansvarig och vara projektledare för våra större projekt. Han kommer också vara delaktig i utvecklingen av nya strategier och verksamhetsområden, säger affärsutvecklaren Pathric Berge.

Tomas Norrstrand har stor erfarenhet av betongbranschen. Han började som betongbilschaufför för drygt 30 år sen och har ägnat sig åt betong under hela sitt yrkesliv, bland annat som produktions- och fabrikschef.

Gröna Pumpar arbetar främst med betong och pumptjänster men tillhandahåller även totallösningar som gjutarlagstjänster. Istället för att enbart arbeta som underentreprenör till betongtillverkarna jobbar Gröna Pumpar främst direkt mot sina egna slutkunder. I och med helhetsansvaret blir de inte bundna till en betongleverantör och kan i stället arbeta mer flexibelt tillsammans med flera aktörer i branschen.