Hem Betongbruden Kort-slutning hos Betongbruden

Kort-slutning hos Betongbruden

Betongbrudens kort

BetongbrudenNu har det snart gått ett par månader sedan jag äntligan fick tummen ur och bytte jobb. Jag trivs förträffligt, det är bra kollegor och chefer.

Bäst av allt är att det finns gott om humor så man vet aldrig när det kommer en gliring. Stundtals är det låg nivå men väldigt högt i tak och jag älskar det! Många skratt blir det, precis som det ska vara tycker jag. Man tillbringar så mycket tid på jobbet så humor är extremt viktigt.

Jag hade kört klart på Betongindustri en dag när cheferna kom förbi för att ge mig ett eget soppakort. Jag är som en del av er vet bajare (för utsocknes: Jag håller på laget Hammarby) och utöver flaggan i lastbilen så har jag även en bajentatuering. Den senare har jag dels för att det var tack vare gemenskapen i klacken som min halvbror överlevde 24 fosterhem under sin uppväxt.

Min bror är en välkänd profil i bajensammanhang och de flesta äldre bajare vet vem han är. Dels fick jag i egenskap av min brors lillasyster respekt och blev sjysst bemött av de äldre killarna på matcherna. Det var stort för en ung mobbad tonårstjej som inte hade världens bästa självförtroende. Den gemenskapen blev för mig grunden till den säkerhet i mig själv som jag har idag. Som ni förstår är tatueringen alltså inte bara för att jag “håller på laget”.

Nåväl. Cheferna kom förbi och jag fick ett kuvert med soppakortet. Jag tog emot det utan att titta men de insisterade att jag skulle “dubbelkolla att det var rätt”. Jag öppnade och istället för namnet stod där “Djurgården”…

Jag förklarade raskt att det inte kom på fråga att jag jobbade dagen därpå. Ingen dag alls faktiskt. Det var de så klart helt inställda på så för att rädda situationen fick jag ett annat kort på en gång. Betydligt bättre text på det tycker jag så jag jobbar väl kvar någon dag till.

Åsa “Betongbruden” Karlström

betongbil
Glad påsk önskar Betongbruden.