Hem Mixat “Ökad livslängd med en snabb installation”

“Ökad livslängd med en snabb installation”

Weber

Weber presenterar helhetslösningar för renovering av parkeringshus som återställer konstruktionsbetongen i sitt ursprungliga skick.

– Med Weber P-hus ROT får parkeringshuset nya snygga ytor och en ökad livslängd, med en snabb installation helt utan härdplast- eller bitumenbaserade produkter” säger Martin Carlsson, produktchef för Weber Betong.

Weber ambition är att utifrån ett brett sortiment av produkter, lösningar och maskiner utveckla och ta fram nya koncept utifrån marknadens behov. Nu lanserar Weber helhetslösningar för renovering av parkeringshus med konceptnamnet Weber P-hus ROT.

I konceptet ingår betongreparationsprodukter för att återställa parkeringshusets konstruktionsbetong till sitt ursprungliga skick, oavsett om det gäller golv, väggar eller tak.

Reparationen kompletteras sedan med någon form av ytskydd för att skydda konstruktionen från fortsatt nedbrytning. Vilken typ av ytskydd som väljs beror på miljön och konstruktionsdel och kan vara slitbetong, färg, impregnering eller betongslamma.

Utöver materialen finns möjlighet att hyra Webers anpassade maskinlösningar för såväl batchblandning som pumpning och sprutning.