Hem Redaktören reflekterar Fem tips i Coronatider!

Fem tips i Coronatider!

Redaktören reflekterar

Det gäller att hålla humöret uppe i coronatider och det finns massor av tips och positiva människor som bidrar. Jag vill naturligtvis inte vara sämre, jag inser mitt ansvar som den kanske tyngsta influencern i den tyngsta branschen. Så här kommer mina fem helgtips.

1. Träna. Själv har jag börjat styrketräna regelbundet med min gymnaiseavstängda son. Förutom att det ger familjenärhet så ger det fantastiska resultat. Jag har redan lagt på mig två kilo.

2. Prova något nytt. Jag gick igenom Systembolagets sortiment av glutenfria ölsorter och beställde hem fyra av varje. I går kom dem och jag har redan en ny favorit inför helgen.

3. Köp Katrin Zytomierskas fiskolja. Den stärker immunförsvaret. Eller strunta i det och ta ett glas apelsinjuice istället. Eller ännu bättre, en promenad i solen.

4. Gör som rekordmånga andra just nu, läs våra artiklar som vi frikostigt bjuder på här på betong.se. Vi gasar på och har en helt ny design och just nu 1 500 dagliga besökare.

5. Erbjud dina grannar att handla åt dem. Min närmsta granne till höger är en 75-årig änka, hon blev väldigt glad. Min granne till vänster är en IT-konsult i min ålder, han hade svårare att visa sina känslor. Men såna är de väl de där datanördarna.