Hem Mixat Finja Betong satsar på e-learning

Finja Betong satsar på e-learning

Finja utökar sitt utbud av utbildningar med digitala kurser för dator, surfplatta och mobil. På sikt ska avtalskunderna erbjudas digitala utbildningar inom alla Finjas produktområden.

– Våra utbildningar finns till för att våra kunder ska kunna använda och informera om våra produkter på ett bra sätt. Att nu kunna erbjuda digitala utbildningar som ännu ett verktyg känns riktigt spännande och som ett naturligt steg i Finjas ambition att utvecklas, säger Bengt Widstrand, vd för Finja Betong.

En av fördelarna med digitala utbildningar är flexibiliteten. Medarbetaren kan ta del av innehållet när helst det passar och även flera gånger. Utbildningsmaterialet innehåller bland annat enkät kring förkunskaper, rörliga arbetsanvisningar och ett kunskapsprov. Efter avklarad kurs får deltagaren ett intyg för genomförd utbildning.

Kursutbudet finns tillgängligt i Finjas nya kundportal.