Hem Betonggalan Fyra nomineringar till Årets Montageledare

Fyra nomineringar till Årets Montageledare

Nominerade till priset Årets Montageledare
Från vänster: Joakim Vaerum, Sven-Ove Lindgren, Fredrik Johansson och Oskar Olausson.

Betonggalans pris till Årets Montageledare sponsras av Bemix och ska gå till en person under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar.   

I juryn hittar vi Geir Skotnes, Kynningsrud Prefab, Henrik Nilö, Strängbetong, Mikael Rosenholm, Benders, Tomas Wikstrand, Prefabsystem och Peter Aronsson, Prefabbyggarna.

De nominerade är Sven-Ove Lindgren, Joakim Vaerum, Oskar Olausson och Fredrik Johansson.

Sven-Ove LindgrenSven-Ove Lindgren, PrefabMontage S-O
Mycket rutinerad montageledare som jobbat med flertalet stomentreprenader bl.a. Lidl Huvudkontor Barkarby, Comfort Hotell Västerås, Polishuset i Rinkeby etc.

“Linken” är extremt duktig på att skapa en god stämning på arbetsplatsen och få alla, både underentreprenörer och beställare, att dra åt samma håll trots att det ibland finns stora utmaningar att hantera. Har aldrig lämnat en arbetsplats utan höga betyg från beställaren.

Joakim VaerumJoakim Vaerum, MonPre
En ung och driven montageledare som genomfört flertalet stora och komplicerade stommontage såsom Högbytorp Kraftvärmeverk ett montage som pågick i över ett år och ibland med flera kranar parallellt.

Andra projekt som Joakim har jobbat i är Molnbydepån åt SL i Vallentuna samt nu senast Lindbackaskolan i Lindesberg. Jockes styrka är att alltid göra sitt yttersta för att klara uppsatta mål och tider samt att han alltid får sitt montagegäng att jobba säkert och effektivt.

Oskar OlaussonOskar Olausson, N.E Stubbelid
En mycket erfaren montör som har varit med i många år , både i Norge och Sverige. Er det något specialmontage är Oskar förstavalet för att lösa dessa.

Oskar er mycket omtyckt av våra beställare då han alltid utför det ”lilla extra” för byggaren och aldrig ser något problem med montaget, bara lösningar.

Oskar har varit med på dom stora projekten som Kynningsrud Prefab har utfört i senare år. Han är en stark och värdig kandidat till Årets Montageledare-2020.

Fredrik JohanssonFredrik Johansson, CarlGustav Solutions
Fredrik Johansson är lugn, tekniskt duktig och är populär bland kunder och medarbetare. Han har varit montageledare för Riksarkivet i Stockholm, Allégården i Sunne och det 22 våningar höga Hotel K20, Göteborg.