Hem Mixat Gjut en hopphage i sommar

Gjut en hopphage i sommar

Foto: Finja.

Sommaren är en tid för utomhuslekar och då är Hoppa hage en klassisker. Finja Betongs gör det själv-beskrivning visar hur du gjuter betongplattor att hoppa på.

– Människan mår bra av att skapa och att röra på sig. Med denna DIY-beskrivning slår vi dessa två flugor i en smäll. De gjutna betongplattorna kommer hålla år efter år och ge många härliga lekdagar tillsammans, säger Finja Betongs vd Bengt Widstrand.

Foto: Finja.

Det går att bestämma utformningen och anpassa storleken på plattorna efter trädgården, men även att dekorera dem med till exempel mosaikbitar, glaskulor och stenar.

– Eftersom betong är ett hållbart material med lång livslängd kan barn och säkert även barnbarn leka med samma plattor som gjuts idag, säger Bengt Widstrand.

På Finja Betongs webbplats finns stora DIY-projekt (Do It Yourself), som fritidshus och garage, men även flera mindre som skålar och brevlådor.

Samtliga beskrivningar innehåller en arbetsbeskrivning och komplett materiallista som du kan lägga till i en inköpslista. Den kan du sedan skriva ut eller mejla till din närmaste återförsäljare av Finjas produkter.