Hem Fråga Experten Fråga Experten: Material för pool?

Fråga Experten: Material för pool?

Fråga Tidskriften Betongs experter

Jag har murat upp en mindre pool med sittplatser. Det har gått bom på vissa ställen som jag knackat bort. Nu har jag tänkt färdigställa den så jag kan måla den med epoxyfärg. Det är en del på kanten som inte är mer än 0,5-10 mm som ska bättras på, samt en del hål som behövs fyllas. Vad är bästa materialet att använda?/
/Peter

För mindre lagningar i gjutna och murade betongkonstruktioner fungerar lagningbruk, reparationsbruk, husfix, multifix m.m. Finns att köpa på din bygghandel m.fl. Se till att de är cementbaserade och inte med gips. Går också att blanda till med portlandscement och finsand (ca 0-0,5 mm). Fukta upp området som skall lagas, alternativt prima.

Oskar Esping, tekn. dr. Thomas Betong och Thomas Concrete Group