Hem Mixat Bemix R50 – nu i plastsäck

Bemix R50 – nu i plastsäck

Bemix R50

Bemix lagningsbruk R50 finns nu i en 20 kilos plastsäck. Förpackningsstorleken har minskat med fem kilo för bättre ergonomi.

Enligt Bemix är den nya förpackningen slitstark, fuktsäker och hållbar och har en lägre miljöpåverkan än 25 kilos-säckarna av papper och plast i olika lager.

I och med att säckarna tål väta behöver de inte täckas varken på byggarbetsplatsen eller under transport. Även produktens hållbarhet fördubblas till 24 månader vilket minskar mängden produkter som kasseras.

Plastsäckarna består av 100 procent återvinningsbar polyeten och det sammanlagda koldioxidutsläppet är ungefär hälften jämfört med traditionella blandsäckar. Då plastsäcken dessutom är tätare dammar den mindre, vilket förbättrar arbetsmiljön. Den glatta ytan på plastsäcken gör att de förblir rena under längre tid.

Bemix R50 är ett fiberförstärkt och krympkompenserat tixotropt lagningsbruk för lagningar på betong. Bemix R50 kan användas vid reparation av balkonger, broar, kajer och andra betongkonstruktioner utsatta för kemisk och mekanisk belastning.