Hem Mixat Thomas Betong erbjuder realtidsspårning

Thomas Betong erbjuder realtidsspårning

Betongbil
Kunden får en push-notis när betongbilen lämnar fabriken för leverans och kan sedan i realtid följa betongbilen och se beräknad ankomsttid till arbetsplatsen.

Thomas Betong adderar nu realtidsspårning av betongleveranser till deras kundportal Min Betong. Genom appen eller portalen kan kunden ta reda på var betongbilen befinner sig och vilken ankomsttid som är beräknad. 

Joakim Bjelkstam
Joakim Bjelkstam.

– En naturlig fortsättning på vårt fokus kring digitala tjänster som ökar kundnyttan och i linje med vår vision om att vara närmast kunden, säger Joakim Bjelkstam, affärsområdeschef på Thomas Betong.

Med realtidsspårningen går det alltid att se betongbilens position via en karta för att veta var transporten befinner sig i realtid, något som varit mycket efterfrågat. I Min Betong-tjänsten kan man sedan tidigare få push-notiser om leveranser, hantera beställningar och projekt och ladda ner fakturor och digitala följesedlar.

– Många av våra kunder har växlat över till digitala tjänster för att effektivisera och säkerställa sina projekt och vi ser hur efterfrågan bara växer. Samtidigt inför vi nu också möjligheten att exportera data till Excel eller Power BI, säger Joakim Bjelkstam.

Min Betong är en prenumerationstjänst som har funnits sedan årsskiftet. Nivån Basic är kostnadsfri medan Standard och Plus är betaltjänster. Realtidsspårningen liksom exportmöjligheten till Excel och Power BI ingår i Plus-tjänsten.