Hem Betongbruden Livskvalitet med Betongbruden

Livskvalitet med Betongbruden

Betongbruden

Det är utan tvekan så att man märker av en nedgång när det gäller jobben. Den här sommaren är nog den sämsta sedan jag började köra betong för sex år sedan.

Själv har jag ändå haft rätt så fullt upp. Eftersom två av mina fem kollegor har varit på semester samtidigt så jag har täckt upp för två bilar. Eftersom inte alla bilar har körning varje dag så har det funkat.

Jag börjar dock känna mig trött och sliten efter en ganska tuff vår och sommar med bilbyten, fabriksbyten och annat så jag har haft lite jobbångest på söndagarna. För första gången sedan jag började köra betong så längtar jag verkligen till min semestervecka som i år blev framflyttad (frivilligt) till andra veckan i augusti.

Jag brukar normalt bara ta en vecka på sommaren, resten av semestern fördelas över året. Denna semester blir lagom till att provanställningen är klar, och då tycke har uppstått på båda håll blir det fortsatt jobb hos Nacka Miljötransporter, vilket känns väldigt roligt!

Tisdagen blev en stådag, jag hade ingen körning planerad så efter en sovmorgon åkte jag och fixade lite med lastbilen. Jag behövde städa förvaringsutrymmena och sedan skulle backkameran monteras bort och köras till Volvo. Bra musik i högtalarna, trevligt sällskap och en kopp te gjorde dagen riktigt mysig!

Det var oerhört välbehövligt med en stådag. Även om jag jobbade så är det inte alls samma sak som att köra. Jag hade en sån tur att jag fick en stådag dagen efter också! Inte bra för firman såklart, men just nu behöver jag tänka lite på mig själv. Jag är lite för dålig på det ibland.

Jag vaknade halv sju, åkte till utegymmet vid sjön och körde styrka/joggintervaller tillsammans med en synnerligen kelig kisse som dök upp från skogen. Stretching på bryggan och sedan färska frallor från bageriet till frukost. Livskvalitet!

Åsa “Betongbruden” Karlström