Hem Mixat MVB Syd säkrar passagerna

MVB Syd säkrar passagerna

MVB
I AddMobiles system styr MVB Syd vem som har tillträde att passera genom byggarbetsplatsens grindar och dörrar. Foto: MVB.

Ett av Sveriges största privatägda företag, MVB Syd, har valt att samarbeta med AddMobile för att säkra passagelösningarna.

– Det var både enkelheten och det fördelaktiga priset som fick mig att välja AddMobile, säger platschefen Leif Andersson, i ett pressmeddelande.

AddMobiles grind- och dörrstyrning liksom personalliggare används nu på ett MVB Syd-projekt i skånska Anderslöv. Det ska stå klart om drygt ett år och omfattar flera byggnationer som vårdcentraler, bibliotek, öppen förskola och ett äldreboende.

Genom ett centralt system kan Leif Andersson styra vilka som har tillträde att vara på  byggarbetsplatsen liksom under vilka tider och dagar. Medarbetarna slipper hålla reda på nycklar då de öppnar grindar och dörrar med sina ID06-kort.

– AddMobile är bra på att lyssna på vad vi behöver och sedan utveckla sina produkter för att möta våra behov. Dessutom har de sitt huvudkontor nära oss och de kan enkelt komma förbi utifall vi har några frågor, säger Leif Andersson.

MVB, som grundades på 60-talet har cirka 500 medarbetare fördelade på tre regioner (Syd, Öst och Astor Bygg) med nio kontor. MVB är verksamma inom byggentreprenad, anläggning, byggservice och projektutveckling.