Hem Betongbruden Betongbruden och lillkillen

Betongbruden och lillkillen

Betongbruden

Eftersom den här första jobbveckan efter semestern har börjat med ungefär 35 timmar jobb på tre dagar så har jag inte haft varken tid eller ork att skriva ihop en blogg. Men så kom jag ihåg en liten mysig händelse…

Jag får ett jobb i ett villaområde lite utanför stan och när jag närmar mig adressen ser jag minipumpen som jag ska lossa till. Bredvid den på trottoaren sitter en liten kille och hans mamma och spanar åt mitt håll. Jag förstår att det är betongbilen de väntar på så jag sätter igång saftblandarna på en gång och ser killen peka och säga något till mamma.

När jag kör förbi för att vända vinkar jag och fick en glad vinkning tillbaka. Jag kliver ur och pratar med pumpföraren och säger sedan till mamman och pojken att om de vill kan de få titta i lastbilen när vi har jobbat klart. Mamman skiner upp och tackar medan pojken blir lite blyg.

Vi jobbar klart och jag frågar mamman om pojken ville kolla så hon går och frågar. Strax kommer lillkillen tillbaka med (gissar jag) sin pappa och de får klättra in på passagerarsidan.

Det är mycket att titta på och oj så högt! Pappan muttrar något om att min Hammarbyflagga är lite obehaglig så vi käftar lite om det. Bakom den finns sängen så jag visar pojken att jag har en koja. Han ser jätteglad ut och föräldrarna tackar så jättemycket för vänligheten.

När jag åker passar jag så klart på att tuta och ser hela familjen vinka. Några få minuter för mig gjorde förmodligen lillkillens dag!