Hem Mixat UF-företag får gratis startpaket

UF-företag får gratis startpaket

UF

Finja Betong erbjuder gymnasieungdomar som driver ett UF-företag sex olika startpaket. De är gratis och kan beställas från företagets hemsida.

– Vårt engagemang för unga företagare går långt tillbaka och med detta tar vi ytterligare ett steg för att underlätta och stödja ungdomar som vill testa att driva ett företag, säger Bengt Widstrand, vd på Finja Betong.

UF står för Ung företagsamhet och är en del av vissa gymnasieutbildningar. Eleverna startar ett företag med stöd från lärare och rådgivare från näringslivet.

– Entreprenörsandan är en viktig drivkraft som vi gärna är med och utvecklar och ger stöd åt. Att låta framtidens företagare få använda och lära sig om framtidens byggmaterial är för oss en självklarhet, säger Bengt Widstrand.

Produkterna i Finja Betongs startpaket är bland annat Finbetong, 450 DR Handspackel, 260 Fiber Avjämning och Expanderbetong. De är utvalda för att företagarna ska kunna skapa skålar, ljusstakar och bänkskivor m.m. som de sedan kan sälja.

Läs mer om gratispaketen och dess innehåll på finja.se