Hem Betongbruden Det händer grejer för Betongbruden

Det händer grejer för Betongbruden

Betongbruden

Nu händer det grejer!

Först vill jag berätta att jag deltar i en insamling till förmån för Barncancerfonden. Man kan söka på “Vi som kör för Barncancerfonden” på Facebook så hittar man gruppen.

Jag kör - gör du?Insamlingen är av och för yrkesförare och innebär att vi skänker en krona per körd mil under hela september. I skrivande stund har vi passerat 1300 deltagare! Det är mest tunga lastbilar, men även någon personbil, någon buss och en polis (!) som är med.

Mitt företag Nacka Miljötransporter AB ville också vara med så de skänker motsvarande summa som jag och min kollega kör in, underbart!

Ännu bättre blev det när jag blev tillfrågad om att köra betong i Sundsvall med min bil. Det kommer innebära resa Stockolm-Sundsvall t/r en gång i veckan ett gäng veckor framöver. Perfekt med tanke på insamlingen eftersom betongbilar annars mest står på tomgång, det blir inte så många mil.

Min katt Oden får hänga med upp, han åker fint i en bur som är stor nog så att han kan ligga utsträckt på sidan om han vill. Han är resvan och brukar tycka att det är helt ok att åka bil. I Sundsvall bor vi på vandrarhem en bit ifrån den mobila fabrik som vi ska jobba på.

Jag ser verkligen fram emot det här och har sagt för längesedan att jag gärna tar jobb norröver eftersom jag älskar Norrland. Jag hade planer på en Norrlandssemester i höst men det blev Norrlandsjobb istället – jag klagar inte!