Hem Mixat Maria Grimmer ny regionchef på WSP

Maria Grimmer ny regionchef på WSP

Maria Grimmer
Maria Grimmer. Foto:WSP.

Med erfarenhet från många bolag i branschen och en grund som landskapsarkitekt går Maria Grimmer in som ny regionchef för WSP:s projektledare i Stockholm.

– Jag har hört mycket gott om WSP och framför allt att det finns goda möjligheter till samarbete och därtill en vänlig företagskultur. Relationsbyggande och samarbeten är det som driver mig, säger Maria Grimmer.

Hon började sin karriär på WSP, dåvarande J&W, som landskapsarkitekt i Falun redan för 20 år sedan, men har sedan dess hunnit bredda sin kompetens rejält. Nu sluts cirkeln och hon återvänder till WSP i rollen som regionchef inom affärsområdet Management.

– Jag trivs när jag får verka i blandade projekt med olika discipliner och miljöer, säger Maria Grimmer.

När hon efter ett antal år på arkitektsidan erbjöds roller där erfarenheterna som landskapsarkitekt kunde kombineras med exempelvis infrastruktur och stadsutveckling kände hon att hon hade hittat hem.

– Sen älskar jag byggen! Det är något att ta på och så är det spännande att följa utvecklingen.