Hem Betonggalan 30 föreläsare på Kunskapsdagen

30 föreläsare på Kunskapsdagen

Roger Andersson
Roger Andersson.

Kunskapsdagen 2020På torsdagen den 10 september ägde årets version av Kunskapsdagen rum på BetongTV. Sändningen med 30 föreläsare, alla nominerade till en Roger på Betonggalan, har hittills setts av över 700 tittare runt om i landet.

– På Betonggalan hinner vi inte få fram all den kunskap som de nominerade sitter på så därför ägnar vi en hel dag åt att suga ut så mycket vi kan av den. Vi höll på från nio på morgonen till halv sex på kvällen, säger Tidskriften Betongs chefredaktör Roger Andersson.

Bland tittarna fanns även varje priskategoris jury som kommer att presentera vinnaren på Betonggalan den 19 november.

– Vi har samlat hela samhällsbyggnadssektorn. Det handlar om allt från allt jämställdhet, arbetsmiljö, konstruktion, arkitektur, you name it, säger Roger Andersson.