Hem Mixat Ny vd på Sika Sverige

Ny vd på Sika Sverige

Alfonso Paradinas
Alfonso Paradinas.

Alfonso Paradinas har tillträtt som ny vd på Sika Sverige. Han efterträdde Sebastien Godard som får en ny roll som Senior Manager.

– Jag ser fram emot att lära känna den svenska kulturen, marknaden och organisationen och framför allt fortsätta utveckla den positiva trend som Sika Sverige är i, säger Alfonso Paradinas som rekryterats internt.

Efter en framgångsrik utveckling och hantering av flera strategiska internationella nyckelkonton befordrades Alfonso Paradinas till vd för Sika Tanzania 2017 där han sedan etablerade en stark och framgångsrik lokal organisation.

– Med sin erfarenhet är jag övertygad om att han kommer fortsätta utveckla Sika Sverige och ytterligare stärka vår position som en ledande aktör inom svenska byggbranschen och den tillverkande industrin, säger Sebastien Godard.

Alfonso Paradinas kommer ursprungligen från Spanien och har erfarenhet av större projekt, bland annat har han arbetat med vindkraftverk hos Ørsted. Han rekryterades som affärsutvecklare och Key Account Manager till Sika Europe Management AG i Zürich 2014.