Hem Betonggalan Boka sponsorpaketet till Betonggalan!

Boka sponsorpaketet till Betonggalan!

Betonggalan 2020

Nu är det dags att boka sponsorpaketet till Betonggalan!

Betonggalan blir i år digital med direktsänd prisutdelning den 19 november. Men vi kommer även vara drygt 100 gäster på plats på Waterfront i Stockholm. Tack vare den hybrida varianten tror vi på ett stort antal besökare, förhoppningsvis fler än de 1 500 vi var förra året. Och med tanke på att Betonggalans Kunskapsdag den 10 september hade fler än 1 000 tittare är det en ganska bra gissning.

Som sponsor får du allt det här:

En dag på betong.se
Välj en dag då du får ockupera vår hemsida betong.se och publicera nyheter, tävlingar, intervjuer ja, vad du vill. Vi har cirka 1500 dagliga besökare.

Studio Betong
Inför Betonggalan spelar vi in fyra magasin som sänds på vår youtubekanal. De har fyra olika teman: Arkitektur, Entreprenör, Byggherre och Konstruktion. Som sponsor får du välja ett avsnitt där du presenterar något i föreläsningsform som sen tas vidare i programmet av vår panel som diskuterar och ställer frågor. Inspelning av samtliga avsnitt sker den 22 oktober i vår snygga studio i Norrköping.

Betonggalan 2020
Vi kommer ha drygt 100 gäster på plats som sitter coronasäkrade vid runda bord och bjuds på middag och dryck. Bland gästerna finns våra nominerade och prisutdelarna. Sponsorerna får två biljetter till Betonggalan (prissponsor får ytterligare två biljetter). Livesändningen av Betonggalan äger rum mellan 16.00 och 18.00, men efterfesten pågår lite längre. Det finns möjlighet till enklare utställning på den fysiska Betonggalan om så önskas.

Digitala Betonggalan
Den 19 november mellan kl. 12.00 och 16.00 öppnar vi vår digitala mässa via betong.se. Här får du egen monter där du kan lägga ut filmer, ordna digitala möten, ha föreläsning eller helt enkelt bara informera om vad du vill. Naturligtvis ska vi ha lite tävlingar med roliga priser. Besökarna strövar fritt i den digitala miljön och minglar med de företag de vill.

The Concrete Show
Betonggalans själ, the Concrete Show, där alla våra sponsorer under 20 sekunder underhåller och bygger varumärke, tar vi med till Betonggalan 2020. Nu bidrar alla sponsorer med 20 sekunders film, det ger helt andra möjligheter. De olika inslagen presenteras dock live av kvällens konferencier.

Övrig exponering
Våra sponsorer syns under hela tiden fram till Betonggalan på betonggalan.se, betong.se samt i våra sociala medier och våra andra kanaler.

Boka senast den 2 oktober!

Pris: 40 000 kr