Hem Mixat Här är Finjas nya regionchef

Här är Finjas nya regionchef

Marcus Gardehall
Marcus Gardehall.

Finja har presenterat Marcus Gardehall som ny regionchef för region Öst på Finja Prefab.

– Med sin långa erfarenhet inom byggbranschen och speciellt inom industriellt bostadsbyggande kommer han att passa väl in i vårt team och för vår fortsatta satsning inom vårt bostadskoncept Hållbara Hem, säger Kaj Grönvall, vd på Finja Prefab.

Marcus Gardehall kommer närmast från Bonava Sverige och har innan dess haft en lång karriär inom Strängbetong. Under hans ledning kommer Finja att etablera ett Stockholmskontor för delar av sälj- och projektledande personal.

Samordningen av den nya Öst-regionens resurser och införandet av ett nytt arbetssätt har genomförts under föregående regionchef, Leonhard Schneider, som nu går vidare till nya utmaningar inom bolaget.