Hem Okategoriserade PERI utökar och förbättrar innehållet i Tekla programvara

PERI utökar och förbättrar innehållet i Tekla programvara

PERI, den globala ledaren inom gjutformar och byggställningar utökar och förbättrar innehållet i Tekla programvara.

Sponsor av Betonggalan 2020Som ett resultat av deras innovations- och förbättringsarbete har PERI utökat innehållet i Trimbles ledande programvara för konstruktion av platsgjuten betong, Tekla Structures. PERI erbjuder konfigurationsfiler för deras världskända gjutformssystem MAXIMO.

Detta gör det möjligt för användare att ladda ner innehållet från onlineportalen Tekla Warehouse och komma igång med planeringen av gjutformar för projekten på några få minuter. Dessutom har innehållet utökas ytterligare genom att också inkludera PERIs nya system: PERI DUO.

Att PERI-innehåll finns tillgängligt för Tekla-användare är inget direkt nytt. Dock har detta innehåll nu arbetats om i grunden för att erbjuda en helt ny nivå av användarupplevelse. Resultatet är ett enkelt och intuitivt arbetsflöde med flera möjliga automatiseringar.

– Både PERI och Trimble har arbetat de senaste årtiondena för att göra betongkonstruktion mer produktiv, säger Andy Dickey, Business Development Manager på Trimble. Detta nya innehåll visar tydligt på PERIs och Trimbles åtaganden för att stötta betongentreprenörerna i att bli ännu mer framgångsrika användare.