Hem Mixat Lena Holst främsta stjärnskottet i riksfinalen

Lena Holst främsta stjärnskottet i riksfinalen

Lena Holst
Lena Holst. Foto: Starka.

Starkas koncernchef Lena Holst tilldelades utmärkelsen Årets kvinnliga stjärnskott i regionfinalen EY Entrepreneur Of The Year den 17 november. 

Lena Holst går därmed vidare till riksfinalen i tävlingen som ska premiera och lyfta framstående entreprenörer.

Motiveringen från den oberoende juryn löd: ”Entreprenören är en modig och stark person som lyckats ta sig igenom såväl lågkonjunkturer som kriser. Hon har det senaste året strukturerat om bolaget och sålt av delar av verksamheten. Nu ligger fokus på premiumprodukterna och bolaget står starkare än någonsin. Lönsamheten är god och entreprenören är redo att ta bolaget till en helt ny nivå. Denna vinnare är en kvinna som verkligen gör skäl för sitt bolagsnamn”.