Hem Mixat Stefan Ohlsson ny vd på Strängbetong

Stefan Ohlsson ny vd på Strängbetong

Stefan Ohlsson
Stefan Ohlsson.

Consolis, europeisk ledare inom prefabricerade lösningar, har presenterat Stefan Ohlsson som ny vd för det svenska dotterbolaget Strängbetong.

Stefan Ohlsson bidrar till organisationen med sin gedigna ingenjörskunskap och starka ledningsförmåga. Vårt mål är att erbjuda väl konstruerade och hållbara prefabricerade lösningar till den svenska marknaden, säger Mikael Stöhr, vd på Consolis.

Stefan Ohlsson är 48 år och har en civilingenjörsexamen i teknisk fysik från KTH. Han har en bakgrund hos Svedavia, Försvarets materielverk och Saab, men har arbetat som Chef Projekt på Consolis Strängbetong under de tre senaste åren. Han har varit tillförordnad vd sedan januari 2020 och tillträder rollen som ordinarie vd den 1 december.

Enligt Stefan Ohlsson är Consolis Strängbetong en unik aktör på den svenska marknaden.

– Mitt mål är att fortsätta stärka Consolis Strängbetongs position ytterligare och fördjupa vår relation med våra kunder. Vi kommer att göra detta genom att utnyttja vår expertis inom design, tillverkning och montering av konstruktionslösningar.

Hållbarhetsfrågan har högsta prioritet enligt Stefan Ohlsson:

– Den har ett primärt fokus vilket gynnar våra kunder, våra team och alla medborgare. Vårt engagemang för hållbarhet är en viktig anledning till att välja våra prefabricerade stommar och komponenter.