Hem Mixat Thomas Concrete Group i samarbete med Sensohive

Thomas Concrete Group i samarbete med Sensohive

Samarbete mellan Thomas Concrete Group och Sensohive

Thomas Concrete Group och startupbolaget Sensohive har inlett ett långsiktigt samarbete. Sensohive har utvecklat trådlösa sensorer för användning i härdningsprocessen av betong.

– Thomas Concrete Group är en mycket bra samarbetspartner för att ta Maturix, vår monitoreringslösning i realtid, till nästa nivå, säger Sensohives vd och grundare Casper Harlev.

Samarbete mellan Thomas Concrete Group och SensohiveSamarbetet mellan de skandinaviska företagen syftar till att förbättra framtidens monitoreringslösningar för att uppnå en optimerad gjutprocess. En kombination av expertis inom betong och IoT-teknik ska optimera betongprocessen.

Målet är att gemensamt driva utveckling som gynnar båda företagen och att utvecklas från ett teknik-, kvalitets- och affärsperspektiv.

Förutom att vara en av de ledande leverantörerna av färdigblandad betong och leverera produkter och tjänster till byggprojekt är Thomas Concrete Group med och driver digitaliseringen i betongbranschen. Lennart Björnström, CIO och chef för affärsutveckling på Thomas Concrete Group, hoppas att samarbetet med Sensohive ska göra byggbranschen mer effektiv och hållbar men även förbättra kundernas vardag på byggarbetsplatserna.

– Våra kunder förväntar sig nya produkter och lösningar, säger Lennart Björnström.