Hem Mixat Ny anläggningssäljare hos Abetong

Ny anläggningssäljare hos Abetong

Petra Boström
Petra Boström. Foto: Abetong.

Sedan början av januari är Petra Boström ny säljare för anläggningsprodukter på Abetong. Hon utgår från företagets kontor i Hallstahammar.

– Jag ska bearbeta och hjälpa kunder att hitta kreativa lösningar. Det ser jag fram emot, säger Petra Boström, som arbetade som kranförare i åtta år innan hon blev säljare på Hilti 2015.

– Efter det har jag varit på både Cramo och Ramudden som säljare. Jag älskar byggbranschen och hade bara hört positivt om att jobba med betong då min sambo arbetat inom HeidelbergCement-koncernen. När jobbet på Abetong dök upp tvekade jag inte utan sökte direkt.

Vad är ditt intryck av Abetong hittills?

– Alla jag träffat har välkomnat mig och låtit mig få känna mig som en i Abetong. Alla är öppna för att hjälpa till och stötta. Det känns väldigt positivt och jag känner redan att jag kommer att stormtrivas med mitt jobb.

Abetongs sortiment inom anläggningsområdet innehåller bland annat produkter för väg som tunnlar, broar och vägbarriärer och tanksystem som flissilor, sedimenteringsbassänger och reningsanläggningar.