Hem Mixat Thomas Concrete Group utsett till årets arbetsgivare

Thomas Concrete Group utsett till årets arbetsgivare

Thomas Concrete Group

Undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future prisar arbetsgivare med de mest engagerade medarbetarna i sin bransch.  Årets vinnare i bygg- och tillverkningsbranschen är Thomas Concrete Group.

– Våra löpande analyser visar att engagerade medarbetare skapar lojala kunder och stärker affären. Thomas Concrete Group visar vägen och vikten av att kontinuerligt kartlägga medarbetarengagemanget i organisationen för att få ett kvitto på hur organisationen ligger till och input till aktiviteter för att utvecklas vidare, säger Andreas Ferm, vd på Brilliant Future.

Utmärkelsen Brilliant Awards – Employee Experience är baserad på data från 185 organisationer. Sammanlagt ligger 235 000 medarbetarundersökningar till grund för listan.

Hans Karlander
Hans Karlander.

– Jag känner mig oerhört glad och stolt över hela Team Thomas. Genom åren har vi tillsammans, både i Europa och USA, lyckats skapa allt bättre förutsättningar för att driva och utveckla vårt företag, säger Hans Karlander, vd och Koncernchef för Thomas Concrete Group, och fortsätter:

– Engagerade medarbetare är avgörande för att vi skall nå vår vision om att uppfattas vara bäst i branschen. Denna utmärkelse är en härlig bekräftelse på att vi är på rätt väg,