Hem Mixat Finja Betong lanserar nytt attefallshus

Finja Betong lanserar nytt attefallshus

Finja Betongs attefallshus

Finja Betong ökar utbudet av DIY-projekt (gör det själv-projekt) med ett attefallshus på 30 kvadratmeter. Det har en maximalt tillåten yta för hustypen och nyttjar därmed de nya reglerna fullt ut.

– Med vårt senaste projekt adderar vi ännu en variant av attefallshus till den rika flora av projekt som sedan tidigare finns på vår hemsida. Ett murat och putsat attefallshus ger dig en nära på underhållsfri byggnad med alla de fördelar som byggmaterialet erbjuder. Materialet är exempelvis brandsäkert och fuktsäkert och byggnaden är både energisnål och har en lång livslängd, säger Finja Betongs vd Bengt Widstrand.

Det nya attefallshuset finns på finja.se/diy tillsammans med drygt 50 andra projekt, bland annat murade och putsade garage, fritidshus, växthus och friggebodar. Projekten består av en fullständig och färdigmängdad materiallista, arbetsbeskrivning och ritningar.

– Våra DIY-projekt fortsätter att vara populära inspirationskällor för de som vill bygga klimatsmart, hållbart och långsiktigt, säger Bengt Widstrand.

Flera av projekten finns även tillgängliga som AR-objekt (augmented reality – förstärkt verklighet), vilket öppnar för möjligheten att digitalt placera byggnaden på den tänkta byggplatsen.