Hem Mixat Huskroppar med betongstomme i Kvarteret Panorama

Huskroppar med betongstomme i Kvarteret Panorama

Kvarteret Panorama
Kvarteret Panorama.

När byggbolaget Åke Sundvall bygger kvarteret Panorama i Bredäng i Stockholm är det Finja Prefab som levererar betongstommarna till tre punkthus. 

– Vi har tidigare samarbetat med Åke Sundvall i lyckade projekt och hoppas att vi även denna gång kan tillföra mervärde för dem med vår kunskap, vårt engagemang och våra lösningar, säger Kaj Grönvall, vd för Finja Prefab.

Husen kommer att få ett unikt läge med panoramautsikt över Mälaren. Enligt projektplanen ska produktionen av betongstommarna starta i maj, så att montage av stommarna kan påbörjas i slutet av sommaren.

Projektet med de tre punkthusen omfattar ett garage som sammanbinder husen i botten. Husen består av 199 bostadsrätter som bli Svanenmärkta och är ritade av Södergruppen arkitekter, baserade på en gestaltningsidé av OWC Arkitekter.