Hem Mixat Smart betonglösning förbättrar arbetsmiljö

Smart betonglösning förbättrar arbetsmiljö

Virkesblock och virkesstöd från C3C Blocksystem
Virkesblock och virkesstöd från C3C Blocksystem.

C3C Engineering lanserar ett nytt blocksystem som sparar tid, bränsle och maskinslitage. En robust betonglösning för virkeshantering ger en bättre arbetsmiljö för maskinförarna på plats. 

– Våra lösningar finns i två olika varianter och är framtagna i specialarmerad betong för att klara både daglig nötning och stora påfrestningar. De ger en optimerad lagerhållning, kan användas tillsammans eller var för sig och är lätta att anpassa efter befintlig yta, säger Mats Persson, projektledare på C3C.

C3C Blocksystem motverkar sidoförskjutningar från transportband vilket minskar tiden för manuell hantering av stockar. Med gjutna kulankare och/eller gaffelursparingar kan anläggningarna själva flytta eller bygga om blocken.

Mats Persson sammanfattar lösningen med tre ord:

– Robust, flexibelt och kostnadseffektivt.