Hem Mixat Finja-fokus på bruk för gjutning

Finja-fokus på bruk för gjutning

Finja Betong har släppt den andra av fem planerade torrbruksguider med Björn Christiernsson, känd från tv-program som Äntligen Hemma och Husräddarna. I den nya filmen handlar det om bruk för gjutning med fokus på några av företagets storsäljare.

– Att spela in denna guide har varit lärorikt även för mig. Finja Betong har en bred repertoar av bruk för gjutning och att jämföra dem sinsemellan ger självklart en ökad produktkännedom, vilket i sin tur underlättar valet av betong till ett särskilt projekt, säger Björn Christiernsson.

I produktguiden nämns bland annat Grovbetong ECO, Finjas senaste klimatpositiva byggprodukt, för den som vill göra ett mer hållbart val. Tittarna får även tips för gjutningar i kallare klimat och förklaringar till fibers funktion i betong.

– Med Björns hjälp förtydligar vi skillnader och lyfter fram unika egenskaper samt vad som är bra att tänka på i samband med gjutningar av olika slag. Det är en film som är enkel att ta till sig och som jag hoppas kommer till stor nytta för alla som tittar, oavsett erfarenhet, säger Finja Betongs vd Bengt Widstrand.