Hem Mixat Weber erbjuder experthjälp

Weber erbjuder experthjälp

Krister Nyman är en av Webers experter inom den tekniska supporten
Krister Nyman är en av Webers experter inom den tekniska supporten.

Weber erbjuder nu arkitekter och konstruktörer direktkontakt med experter inom betong, fasad och Leca.

– Med denna tjänst ser vi möjligheten att ge kunden ännu snabbare svar på sina frågor, säger Krister Nyman, teknisk objektsäljare på Weber. 

I Webers erbjudande ingår rådgivning i projekteringsstadiet och support i konstruktionsfrågeställningar. Webers experter står redo att hjälpa till inom respektive område.

– Vi vill lyfta fram den stora kompetens som finns hos våra objektsäljare vilket kommer gynna arkitekter, konstruktörer, konsulter och byggherrar med flera vid en direktkontakt.

Ambitionen är att arkitekter och konstruktörer ska få hjälp inom en arbetsdag inom rätt produktkategori och utifrån sitt geografiska läge. Det kan gälla både nyproduktion och ROT-projekt och handla om allt från upphandlingar till åtgärdsförslag.

– En av anledningarna till att vi utökar tjänsten är att efterfrågan från marknaden ökar. Vi vill vara den förlängda armen för våra samarbetspartners, säger Niklas Persson, försäljningschef för Fasad & Betong, och fortsätter:

– I många fall är det komplexa frågeställningar som man står inför och där vill vi hjälpa till med erfarenhet och kompetens. Det ska vara enkelt att nå oss och vi strävar alltid efter att tillföra värde för våra samarbetspartners.