Hem Mixat Cecilia Granath ny vd för Tyréns

Cecilia Granath ny vd för Tyréns

Cecilia Granath
Cecilia Granath.

Cecilia Granath efterträder Johan Dozzi som vd för Tyréns Sverige AB. Cecilia Granath har arbetat inom Tyréns i 20 år, senast som chef för Tyréns svenska verksamhet.

– Som Sverigechef och tidigare regionchef har Cecilia Granath visat på ett starkt ledarskap, djup förståelse för affären och våra kunder samt satsningar inom innovation och hållbarhet, säger Johan Dozzi som fortsätter som CEO för Tyrénskoncernen.

Idag består Tyrenskoncernen av 3000 medarbetare på tre geografiska marknader; Sverige, UK och Eastern Europe. Det nybildade bolaget Tyréns Group AB är koncernens moderbolag och de olika ländernas verksamheter inordnas i separata dotterbolag.

– Tyréns står starka på den svenska marknaden inom samhällsbyggnad och jag ser stora möjligheter framåt. Vårt fokus på hållbara samhällen genom innovation, digitalisering, en tydlig hållbarhetsagenda och en stark företagskultu  gör oss till ett av Sveriges ledande konsultbolag inom samhällsbyggnad, säger Cecilia Granath och fortsätter:

– Nu ser jag fram emot att fortsätta denna utvecklingsresa tillsammans med kunder och medarbetare för att göra skillnad och skapa framtidens samhälle.