Hem Mixat Thermotech lanserar prefabricerad värmelösning

Thermotech lanserar prefabricerad värmelösning

Prefab Kombi

Thermotechs nya produkt Prefab Kombi är en komplett prefabricerad lösning för hus med golvvärme på markplan och radiatorerna på övervåningen.

Kombinationen med golvvärme installerat på markplan, oftast som en del i betongplattan, och radiatorer en trappa upp är en vanlig värmesystemlösning för småhus. Med Prefab Kombi ska installationen bli smidigare med Integral och radiatorfördelare färdigmonterat i samma skåp.

Thermotechs Integral, en kompakt shunt med integrerad golvvärmefördelare, och radiatorfördelare levereras färdigmonterade i ett 95 mm djupt skåp. 17 mm klämringskopplingar för golvvärme och 16 mm presskopplingar för radiatorer är monterat som standard, men kan anpassas för samtliga rördimensioner.

Vid installation ansluts matarledningsrör från värmekällan till golvvärmeskåpet på nedre plan. Där kopplas sedan radiatorslingor och golvvärmeslingor i samma skåp. Skåpet kan även beställas förberett med passbit och mätpunkter för installation av energimätare.

Enligt Thermotech ligger alla sammankopplingar i ett och samma vattentäta skåp enligt gällande Säker Vatten-regler.